Onderhoudscontract

Voor een optimaal werkend systeem

MSCom biedt u voordelige contracten voor periodiek onderhoud van uw computer. Immers, voorkomen is beter dan genezen.

In de meeste gevallen zijn problemen met computers te voorkomen door het plegen van gedegen en routinematig onderhoud aan uw computer. Indien u een onderhoudscontract bij MSCom afsluit verzorgt MSCom het onderhoud aan uw computer (desktop of laptop). U heeft er zelf geen omkijken meer naar.

Bij een onderhoudscontract voert MSCom het volgende voor u uit:

Φ Controleren van hardware

Uw hardware wordt op betrouwbaarheid gecontroleerd. Denk hierbij aan de consistentie en het functioneren van uw harde schijf en uw geheugenmodules. Uw harde schijf wordt gedefragmenteerd en eventuele bad sectors worden gerepareerd.

Φ Controleren van software

Uw software wordt gecontroleerd. Hierbij controleert MSCom onder andere uw firewall en anti-virus software. Ook installeert MSCom alle beschikbare updates en patches van uw Windows besturingssysteem en draagt het zorg dat de juiste en laatste vrijgegeven drivers voor uw hardware zijn geïnstalleerd. Tevens wordt uw register opgeschoond en worden eventueel ongebruikte programma’s verwijderd. Ook worden uw Internet Explorer Cache, internetgeschiedenis, internetcookies, Recycle Bin, log- en tijdelijke bestanden geleegd of verwijderd.

Φ Controleren op aanwezigheid van virussen

MSCom controleert uw computer op aanwezigheid van virussen en verwijdert deze indien aanwezig.

Φ Controleren op aanwezigheid van spy- & malware

MSCom controleert uw computer op aanwezigheid van spy- en malware en verwijdert deze indien aanwezig.

Φ Schoonmaken van uw computer

In de regel verzamelt zich een hoop stof op rondom de processor, koeling en voeding van uw computer. Alle componenten in uw computer (desktop) worden stofvrij gemaakt.