MSCom biedt een breed assortiment aan (zakelijke) ICT-dienstverlening. MSCom ondersteunt u in het opzetten, inrichten en onderhouden van uw lokale netwerkinfrastructuur. Binnen onze diensten vallen niet alleen computers (hardware), maar ook applicaties (software), data en de (beveiligde) netwerkverbinding die toegang biedt tot het internet.

MSCom neemt u het installeren van en onderhoud aan deze zaken volledig uit handen waardoor u zich kunt richten op de feitelijke kernactiviteiten van uw bedrijf. Hierbij wordt gestreefd naar kostenreductie, verbetering van de prestaties van de (huidige) systemen en het veilig stellen van de lange termijn investeringen in ICT.

MSCom kan u op vrijwel ieder ICT-vlak van dienst zijn. Hieronder staan de meest voorkomende diensten. Indien uw onderwerp hier niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen. Zie de contactpagina voor onze contactgegevens.

Diensten Zakelijk

Systeembeheer

MSCom beoogt uiteraard het hoogst haalbare niveau van Systeembeheer te leveren, waarbij ontzorgen de doelstelling is.

MSCom neemt de zorg en verantwoordelijk voor de goede werking van uw computersystemen en infrastructuur aan MSCom in beheer.

(meer…)

Werkplekbeheer

MSCom beoogt uiteraard het hoogst haalbare niveau van Werkplekbeheer te leveren, waarbij ontzorgen de doelstelling is.

MSCom kan voor u de werkplekken naar wens inrichten, (waar mogelijk) op afstand beheren en monitoren en (waar nodig) ondersteuning bieden op locatie.

(meer…)

Netwerkbeheer

MSCom beoogt uiteraard het hoogst haalbare niveau van Netwerkbeheer te leveren, waarbij ontzorgen de doelstelling is.

MSCom zorgt voor het beheer van uw computernetwerk tijdens de dagelijkse werkzaamheden, van zowel uw Local Area Network (LAN) als uw ontsluiting van het Internet of Wide Area Network (WAN).

(meer…)