Beoordelingen

Fijn bedrijf om mee te werken!

Wij kunnen niet anders zeggen dat wij de afgelopen jaren alleen maar goede ervaringen hebben opgedaan met MSCom. Wij worden altijd netjes geholpen en hebben altijd gedegen advies gekregen. Afspraken worden nagekomen en Milan is niet voor 1 gat te vangen als een oplossing niet meteen voor handen is.

Kortom wij vinden MSCom een heel fijn bedrijf om mee te werken!

Loonbedrijf Knip

Zakelijk - Systeembeheer

Zeer tevreden!

Je kwam diezelfde dag al en hebt snel gewerkt om hem terug te brengen binnen 2 dagen. Vriendelijk, duidelijke uitleg en ook mogelijkheid altijd nog even te bellen, na service.

Prima! Zeer tevreden!

Roxane Chapman

Particulier - Recovery Master Boot Record HDD, beveiliging Wi-Fi-router en installatie Windows

Uiterst tevreden met de kwaliteit en service

Door wat te googlen ben ik achter je bedrijf gekomen. Echt, ik ben dik tevreden met de service, kwaliteit en je omgang met mij. Dat maak ik wel eens anders mee, een woord Top!

Zeker tot een volgend bezoek.

Wilfred Porsius

Particulier - Diverse problemen met computer

Al met al een zeer prettige en aangename ervaring.

Na een stommiteit van mijn kant had ik mijn harde schijf geformatteerd. Van de vele bedrijven die aan data recovery doen ben ik met MSCom in zee gegaan, met positief resultaat! Het overgrote deel van mijn dierbare foto’s zijn weer terug en zelfs ook de schoolverslagen van mijn kinderen!

Ik was eerst een beetje schichtig om mijn computer uit handen te geven, maar zonder enige twijfel is deze heer vakkundig, (klant-) vriendelijk, zeer servicegericht, betrouwbaar en professioneel te noemen. Echt iemand die weet waarover hij praat.

Al met al een zeer prettige en aangename ervaring.

Anoniem

Particulier - Data Recovery van documenten, foto's en video's

Snelle goede service!

Binnen 2 dagen had ik mijn computer terug na installatie van Windows 7. Ook alles weer netjes aangesloten en korte uitleg gekregen. Als gratis toegift was mijn schijf in twee gedeeltes opgedeeld. 1 voor het systeembestand, en 1 voor alle perssoonlijke bestanden. Hier hoefde niets voor betaald te worden. Dat noem ik netjes.

Anoniem

Particulier - Herinstallatie Windows 7